FOTO'S

Dim Mak Europe stage

Met ruim 30 enthousiaste deelnemers was het weer een leuke en leerzame ervaring. Ook deze stage werd gehouden in de dojo van Kyusho Jitsu Oirschot. We begonnen met basistechnieken Qi Gong gevolgd door martiale Qi Gong door middel van traptechnieken. Vervolgens is een deel van de oranje band exameneisen Qi gong behandeld. We bedanken weer alle deelnemers voor hun komst en bijdrage aan de goede sfeer tijdens deze stage.

Kyusho Jitsu / Dim Mak stage

 Vandaag 21-2-2016 heeft Dim Mak Europe de eerste Dim Mak stage gegeven. Het was een groot succes met een goede opkomst van enthousiaste krijgskunstenaars van allerlei disciplines. De stage is gehouden in de dojo van Kyusho Jitsu Oirschot. De stage begon met een gedeelte basis Qi Gong en vervolgens zijn er technieken en examenstof behandeld voor het gele band Kyusho Jitsu examen. We bedanken alle deelnemers voor hun komst en hun actieve deelname. Op naar de volgende stage!

Kyusho Jitsu les Nederlandse Hapkido Bond.

Op zondag 9 september heeft er een training Kyusho Jitsu plaatsgevonden voor (assistent)leraren en het selectieteam van de Nederlandse Hapkido Bond. Er zijn verschillende Hapkidwon technieken behandeld aangevuld met toepassing van drukpunten volgens de theorie van Kyusho Jitsu. Het was een geslaagde training. Iedereen was erg enthousiast en leergierig.